Vilken framtid har flyget?

Jag har inte flugit på 2,5 år, men innan dess flög jag väldig mycket både i mitt arbete och privat. Det har visat sig att det inte alls är svårt att välja bort flyget. Egentligen är det riktigt skönt att inte behöva gå upp i ottan, stå i kö och sitta obekvämt nära någon man inte känner. Det är klart, semestrarna blir mindre exotiska – men det kan jag leva med. Kanske får man istället möjlighet att uppleva saker i vårt fantastiskt vackra land, med fina städer, fina kuster och fin orörd natur.

”Vad händer med flygbolagen när fler och fler tänker som mig – vem vågar äga aktier i flygbolag?”

Min anledning till att välja bort flyget, är den klimatpåverkan som flyget har. Därför väljer jag digitala lösningar istället för fysiska möte och tycker att det funkar väldigt bra. Sedan finns det ju dom som vill och måste flyga och det är väl klart att dom skall få göra det. Men, som sagt, jag är glad att jag slipper.

Frågan jag ställer mig är bara vad som kommer att hända med flygbolagen när fler och fler tänker som mig – vem vågar äga aktier i flygbolag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *